Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг- результати пошуку

Вид пошуку

На початок пошуку

Дисципліни кафедри Кафедра технологій переробних і харчових виробництв



Food technologies
Grain processing technologies
Безпека продукції галузі
Біохімія у тваринництві
Біохімія
Гігієна с. г. тварин
Загальна технологія ПХВ
Загальна хімія та біохімія
Загальна хімія
Інноваційний інжиніринг зернопереробних підприємств з КП
Інноваційні технології виробництва комбікормів
Інноваційні технології зберігання зерна
Інноваційні технології переробки зерна
Контроль якості та безпеки зерна та зернопродуктів
Методи контролю продукції харчових виробництв
Методологія і методи наукових досліджень
Мікробіологія зерна та зернопродуктів
Оптимізація технологічних процесів в галузі
Основи зберігання і переробки зерна
Основи фізіології та гігієна харчування
Продукція функціонального призначення в галузі
Проектування підприємств зберігання і переробки зерна
Системний аналіз технологій ПХВ
Стандартизація і сертифікація харчових продуктів
Стандартизація і сертифікація
Технічна мікробіологія
Технології, машини та обладнання для переробки сільськогосподарської продукції
Технологічна майстерність
Технологічні розрахунки, облік і звітність зернопереробних підприємств. Технологічний семінар
Технологія борошномельних виробництв
Технологія елеваторної промисловості
Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія бродильних виробництв
Технологія зберігання та переробки зерна
Технологія комбікормів та виробництво кормових добавок
Технологія круп`яного виробництва
Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби. Технологія консервування плодів та овочів
Технологія молока та молочних продуктів. Технологія жирів та жирозамінників
Технологія оздоровчих продуктів
Технологія та організація ресторанного господарства
Технологія харчування
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Технологія цукрового виробництва
Товарознавство та пакування зернопродуктів
Управління якістю продукції зернопереробних виробництв
Харчова хімія зернопродуктів
Харчова хімія
Харчові технології
© Асоціація ЕБНІТ